Catering Wołkow

 

O nas

Nasza firma zajmuje się obsługą gastronomiczną uroczystości prywatnych i firmowych. Catering to nasza specjalność, a gotowanie jest dla nas przyjemnością.

Organizujemy przyjęcia w dowolnie wybranym przez Państwa miejscu. W razie potrzeby oferujemy swoją pomoc w znalezieniu odpowiedniej sali na Państwa uroczystość.

Jesteśmy firmą mobilną, obsługę cateringową zapewniamy na terenie powiatów wągrowieckiego, poznańskiego, gnieźnieńskiego oraz obornickiego.

Cechuje nas solidność i rzetelność, fachowość wykonywanych usług oraz konkurencyjne ceny!
Zapewniamy catering, który zasmakuje każdemu!

Zapraszamy do współpracy.

Oferta

Oferta specjalna na uroczystości organizowane w domu:

zupa, trzy porcje mięsa, ciepły dodatek oraz zestaw surówek – 45,00 zł/os

Catering komunijny od  55,00 zł/os.

Organizujemy wszelkiego rodzaju przyjęcia okolicznościowe:

  • wesela
  • komunie
  • uroczystości jubileuszowe
  • chrzciny
  • bankiety firmowe
  • kameralne spotkania rodzinne lub w gronie przyjaciół

 

Zapewniamy doradztwo w doborze wspaniałego menu dopasowanego do okoliczności oraz pomoc w znalezieniu odpowiedniej sali. Nasza oferta obejmuje realizację zamówienia kulinarnego, miłą obsługę oraz sprzątanie. Dodatkowo proponujemy Państwu dekoracje stołu i sali.

 

Zorganizujemy wspaniałe przyjęcie wszędzie tam, gdzie nas zaprosisz!

Catering na co dzień


Oferta świąteczna
BOŻE NARODZENIE 2021
Zamówienia przyjmujemy do 17 grudnia (ilość zamówień ograniczona)
Zupy:
• Barszcz czerwony 6 zł/porcja 300ml
• Borowikowa 9 zł/porcja 300ml
Dania ciepłe:
• Krokiet z kapustą i grzybami 8 zł/szt.
• Pasztecik z grzybami 8 zł/szt.
• Kapusta z grzybami leśnymi 30 zł/kg
• Sos borowikowy 5 zł/porcja 100ml
Zimny bufet:
• Dorsz w pomidorowym sosie słodko kwaśnym 8 zł/porcja 100g
• Karp w galarecie 10 zł/porcja
• Tymbaliki z ryb i warzyw 7 zł/porcja
• Sałatka jarzynowa 30 zł/kg
⭐️ Patera wyrobów garmażeryjnych mięsnych I – mix 85 zł/15 porcji:
•schab z pastą z suszonego pomidora
•mozaika drobiowa z knelem szpinakowym
i serem typu feta
•schab ze śliwką
•mozaika wieprzowa z grzybem mun i omletem
⭐️ Patera wyrobów garmażeryjnych mięsnych II – mix 85 zł/15 porcji:
•galantyna z kurczaka z leśnymi grzybami
•szynka ze szparagami
•filet z kurczaka z pianką chrzanowo-koperkową i świeżym ogórkiem
⭐️ Patera wyrobów garmażeryjnych z ryb – mix 90 zł/12 porcji:
•pstrąg
•dorsz
•łosoś
* patera jednorazowa 5 zł
* patera metalowa zwrotna – kaucja zwrotna 20 zł
Dodatkowo polecamy sztuki mięsa obiadowego:
• Kotlet de volaille 10 zł
• Kotlet imperial 10 zł
• Roladka drobiowa z kurkami 12 zł
• Medalion ze szpinakiem w migdałach 12 zł
• Rolada wieprzowa 10 zł
• Roladka z fileta ze szpinakiem
i rokpolem 10 zł
• Sakiewka wieprzowa z nadzieniem pieczarkowo-paprykowym 10 zł
• Szwajcar 10 zł
• Zraz wołowy 13 zł
• Udko kacze pieczone 13 zł

  • Zupa pomidorowa z ryżem 400 ml 6 zł
  • Kotlet de volaille z puree ziemniaczanym i surówką z białej kapusty 16
  • Schab po staropolsku z ziemniakami i zasmażaną kapustą kiszoną 16 zł
  • Rolada wieprzowa z kopytkami i modrą kapustą 17 zł
  • Kluski szare z zasmażaną kapustą kiszoną 16 zł
  • Camembert pieczony z frytkami i surówką 16 zł

 

OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU POLECAMY DANIE DNIA. Sprawdź !

Przyjmujemy zamówienia telefoniczne od poniedziałku do piątku w godzinach 12:00 do 18:00.

Dowóz ma terenie Skoków GRATIS (przy zamówieniu powyżej 12,00 zł). Poza terenem Skoków 1,00 zł/km.

*+

<ؔ}Ȕ ؔ

Danie dnia


Catering

Wprowadziliśmy możliwość zapłaty w formie elektronicznej u kierowcy – prosimy o wcześniejsze zgłaszanie chęci dokonania zapłaty kartą.

W tym tygodniu:

Zupa gulaszowa  9

Czernina z makaronem   9 zł

Spaghetti z sosem bolońskim  14 zł
Makaron z sosem grzybowym i kurczakiem   17 zł
Poniedziałek 29.11
Zupa jarzynowa  6 zł

Szwajcar drobiowy z ziemniakami i surówką   15 zł

 

Wtorek 30.11

Żurek   8

Rolada wieprzowa z kopytkami i burakami  16 zł

Pieczona golonka z zapiekanymi ziemniakami i zasmażaną kapustą   25 zł

Pączek   3,50 zł    (na pączki zapraszamy już od godziny 9 / również z dowozem)

 

Środa 01.12

Zupa fasolowa   6 zł

Filet w cieście na sałacie z frytkami 16 zł

 

Czwartek 02.12

Krem dyniowy 6 zł

Gulasz z kaszą i burakami   15 zł

 

Piątek 03.12

Zupa rybna zabielana   6 zł

Ryba smażona z ziemniakami i surówką  17 zł

Makaron z sosem szpiankowo-brokułowym   15 zł

 

Przyjmujemy zamówienia telefoniczne od poniedziałku do piątku w godzinach 12:00 do 18:00.

Dowóz ma terenie Skoków GRATIS (przy zamówieniu powyżej 12,00 zł). Poza terenem Skoków 1,00 zł/km.

Catering dietetyczny

ZADBAJ Z NAMI O SWOJĄ SYLWETKĘ!

Zapraszamy do skorzystania z cateringu dietetycznego składającego się z pięciu posiłków.

Zainteresowanych prosimy o kontakt!

Dieta dostępna w dwóch wariantach kalorycznych: 1200 kcal, 1500 kcal 2000 kcal.

Cena pakietu składającego się z pięciu posiłków wynosi 40,00 zł dla diety 1200 kcal,  dla diety 1500 kcal wynosi 42,00 zł,
a dla diety 2000 kcal wynosi 48,00 zł.

TARCZA FINANSOWA PFR 2.0

PO RYBACTWO I MORZE

Beneficjent:  Mobilna Firma Gastronomiczna Wołkow Bartosz, ul. Ciastowicza 3A, 62-085 Skoki,

 

Tytuł operacji: Budowa obiektu restauracyjno-bankietowego z możliwością adaptacji poddasza na pokoje gościnne.

Operacja dofinansowana w ramach  w ramach Programu Operacyjnego „Rybactwo i Morze”, Priorytetu 4. Zwiększenie zatrudnienia i spójności terytorialnej, Działania 4.2 Realizacja lokalnych strategii rozwoju kierowanych przez społeczność, w tym koszty bieżące i aktywizacja doprowadziła do powstania lokalu usługowego  na parterze budynku o powierzchni zabudowy 663,5 m2 oraz powierzchni użytkowej parteru 557,00 m2. Koszty budowy poniesione to  ogólnie przyjęte według sztuki budowlanej. Zakres budowy określony został w kosztorysie według projektu budowlanego. W związku z wytycznymi PO Rybactwo i Morze na lata 2014-2020 wykonawców robót budowlanych ( z częściową dostawą materiałów) wyłoniono w trybie konkurencyjnego wyboru, na podstawie złożonych ofert. Czas trwania operacji to okres od marca 2018 r.   kiedy to przeprowadzono postępowanie wyboru wykonawców robót budowlanych do września 2019 r. kiedy to zatrudniono ostatniego pracownika w ramach operacji. Obiekt został oddany do użytkowania w lipcu 2019 r.

Zakres zrealizowanych prac obejmował wybudowanie budynku, wykończenie zewnętrzne oraz wewnętrzne wraz z wykonaniem niezbędnych instalacji. Wyposażenie obiektu oraz częściowy zakup niezbędnych materiałów budowlanych, to wkład własny inwestora.

Do zakresu robót budowlanych obiektu wchodziło wykonanie elementów scalonych o nazwie: stan zerowy, stan surowy zamknięty, prace wykończeniowe, docieplenie budynku, elewacje elementy wykończeniowe elewacji, zewnętrzna instalacja kanalizacyjna, Instalacja kanalizacji, przyłącze wodociągowe, instalacja wodociągowa zwu, instalacja ciepłej wody użytkowej i cyrkulacji, instalacja hydrantowa, instalacje C.O., wentylacja nawiewno-wywiewna kotłowni, instalacja zasilania nagrzewnicy centrali wentylacyjnej, instalacja wentylacji i urządzeń grzewczych, instalacja wentylacji mechanicznej, instalacja klimatyzacji, instalacje elektryczne, utwardzenie z kostki – zatoka parkingowa.

 

Cel operacji: „Rozwój usług związanych z wyżywieniem oraz podniesienie potencjału turystycznego regionu poprzez rozwój istniejącej działalności gospodarczej: budowa restauracji z salą bankietową”

 

Efektem rzeczowym operacji:  Realizacja zadania doprowadziła do powstania nowoczesnego budynku o powierzchni zabudowy 663,5 m2 oraz powierzchni użytkowej parteru 557,00 m2. Na parterze powstała sala restauracyjna z barem, w której odbywa się  sprzedaż obiadów a la carte oraz duża sala bankietowa mogąca pomieścić do 150 osób, na której odbywają się imprezy okolicznościowe, spotkania i szkolenia. Obie sale łączy węzeł sanitarny wspólny dla obu sal. Na parterze zlokalizowana jest również nowoczesna kuchnia wraz z niezbędnym zapleczem magazynowo-przygotowawczym oraz pomieszczenia socjalne. Dla komfortu gości przygotowane zostały tarasy. Budynek jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych. Zakres zrealizowanych prac obejmował wybudowanie budynku, wykończenie zewnętrzne oraz wewnętrzne wraz z wykonaniem niezbędnych instalacji. Wyposażenie obiektu oraz częściowy zakup niezbędnych materiałów budowlanych, to wkład własny inwestora. Parter obiektu został oddany do użytku, po przeprowadzonej w dniu 05.07.2019 r. kontroli Powiatowego Inspektoratu Budowlanego na podstawie wniosku o udzielenie pozwolenia na użytkowanie z dnia 03.07.2019 r.  Decyzję nr 23/19  o udzieleniu pozwolenia na użytkowanie obiektu uzyskano w dniu 8 lipca 2019 r.  zyskała ona klauzulę ostateczności.

W związku z rozwojem firmy utworzono 4 nowe miejsce pracy w wymiarze pełnego etatu dla 2 kucharzy, 1 pomocy kuchennej oraz 1 kelnerki. Trzech spośród 4 pracowników, należy do grupy defaworyzowanej, to znaczy 2 osoby zaliczamy do kategorii osób do 30-ego roku życia oraz 1 osobę do kategorii  osób powyżej 50-ego roku życia.

Łącznie poniesiono wydatki Łącznie koszt kwalifikowalny inwestycji brutto  wyniósł 1 638 757,86 zł   oraz netto (kwalifikowalne) 1 363 474,44 zł. Koszty niekwalifikowalne – podatek VAT wyniósł 275 283,42 zł.

Łączna wartość z umowy o dofinansowanie: 300 000,00 zł

Wkład Europejskiego Funduszu Morskiego i Rybackiego Unii Europejskiej z umowy o dofinasowanie (85% wartości dofinansowania): 255 000,00 zł

 

Catering Wołkow

 

Skoki, ul. Ciastowicza 3A

Bartosz Wołkow

tel: +48 692 244 510

biuro@cateringwolkow.pl

Masz jakieś pytania? Skontaktuj się z nami za pomocą poniższego formularza:

* pola wymagane

Top